Huis verkopen

Belangrijke mededeling

Vanwege zeer drukke werkzaamheden neemt ons kantoor voorlopig geen nieuw woningaanbod meer aan. We vinden het namelijk van groot belang dat we onze opdrachtgevers de kwaliteit kunnen blijven bieden die ze van ons zijn gewend en dat dan ook nog eens op een persoonlijke manier. Meer weten over deze wijziging? Klik op deze link.
 

Uw huis verkopen

Elke verkoop start met een persoonlijk gesprek met onze makelaar. Dit eerste gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Omdat elk huis uniek is, heeft elk huis een andere aanpak nodig.

Gratis waardebepaling van uw woning

Onderdeel van dit gesprek is de waardebepaling van uw huis. De 3 Linden Makelaardij doet dit kosteloos.  Als we samen hebben bepaald wat een reële verkoopprijs en de beste verkoopstrategie voor uw huis is, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

Verkoopstrategie

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. De 3 Linden Makelaardij heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken.

Verkoopteam van De 3 Linden 

Om een optimale verkoop te garanderen werkt De 3 Linden met een verkoopteam. Dit houdt in dat u altijd contact heeft met dezelfde makelaar, maar dat er nóg een verkoopmakelaar van uw complete dossier op de hoogte is voor het geval uw vaste contactpersoon verhinderd is. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd. Daarnaast is er altijd een binnendienstmedewerkster betrokken, die een punctuele administratieve afhandeling waarborgt en fungeert als vast contactpersoon op kantoor.
Bekijk het overzicht van ons team.

Perfecte presentatie van uw woning

Sprekende foto’s zijn van groot belang voor een goede eerste indruk. Wij schakelen daarom een professionele fotograaf in die foto's maakt van het in- en exterieur van uw huis. Deze fotograaf maakt niet alleen foto's van uw huis, maar ook: 
    •    plattegronden van alle verdiepingen;
    •    een video;  
    •    360 graden foto van de woonkamer.

Effectieve promotie van uw woning

Bij de verkoop van woningen draait het ook om promotie. Wij besteden hier veel aandacht aan. Onder andere in de vorm van een zeer uitgebreide verkoopbrochure, presentatie in onze goed bekeken etalage en een vermelding op diverse websites. Via Funda maken wij gebruik van alle tools ten behoeve van een optimale vindbaarheid. Daarnaast maken wij gebruik van een matchingsysteem en Social Media om uw woning extra te promoten.

Funda

Alle foto's van uw huis worden op Funda getoond, er hoeft dus niet op andere websites te worden gezocht naar de foto's van de binnenzijde. Onderzoek heeft aangetoond dat een woningzoekende die moeite vaak niet neemt.  

Facebookadvertenties

Indien gewenst kunnen wij uw woning ook via Facebookadvertenties meer zichtbaarheid geven. Dankzij onze strategische online aanpak komen onze woningen direct onder de aandacht bij een grote groep relevante mensen.

Kleine lettertjes?

Uiteraard hanteren wij ook bepaalde voorwaarden en condities bij onze dientverlening, maar ze zijn heel duidelijk en transparant zodat u precies weet waar u aan toe bent. 

Courtage

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u graag met welke kosten u rekening moet houden. 

Wat vinden onze opdrachtgevers van ons?

Voordat u met ons in zee gaat, wilt u natuurlijk weten of andere opdrachtgevers tevreden over ons zijn. Hier kunt u nalezen hoe de samenwerking is verlopen.

Wat is ons werkgebied?

Het werkgebied van De 3 Linden Makelaardij is Goeree-Overflakkee. Hieronder vallen de plaatsen Middelharnis, Sommelsdijk, Dirksland, Melissant, Herkingen, Ooltgensplaat, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen, Den Bommel, Stellendam, Ouddorp en Goedereede.

Meer weten?

Wilt u meer weten, of een afspraak maken met één van onze makelaars? Wij inventariseren graag hoe wij uw woning snel en tegen de beste condities kunnen verkopen. Vul hier uw gegevens in, of bel tijdens kantooruren.

Kunnen wij u helpen?