Blog

Wat doen wij?

Druk, drukker, drukst, te druk

Het zal niemand zijn ontgaan, de gekte op de woningmarkt. Zodra een huis op de markt komt, is het verkocht en dan ook nog vaak voor meer dan de vraagprijs.

Daardoor hebben makelaars, financieel adviseurs en notarissen het extreem druk. En dat heeft vaak consequenties. De werkdruk is hoog dus er moet gekozen worden. Welk dossier behandelen we eerst? Nemen we extra personeel aan, of werken we nog vaker over?

KEUZE
Voor die keuze stond ons kantoor ook. Al jaren werd er heel hard en heel lang gewerkt. Een beetje tijd om te genieten was er nauwelijks meer. We klagen niet hoor, het is natuurlijk een luxeprobleem. Maar wel één om toch eens bij stil te staan.

UITBREIDING?
Onze eerste keuze was uitbreiding van het team. Dat hebben we even geprobeerd, maar een groter team heeft tot gevolg dat je je werk toch op een minder persoonlijke manier uitvoert. Je kent niet al je opdrachtgevers meer en weet niet exact wat er speelt . En dat past niet bij ons. Ons kantoor staat er juist om bekend dat we op een persoonlijke manier met onze opdrachtgevers samenwerken en dat is precies wat wij leuk vinden aan ons werk. Maar wat doe je dan? Ons makelaarshart gaat van alle onderdelen van de makelaardij sneller kloppen….

WIJZIGING DIENSTEN
Na lang wikken en wegen hebben we besloten om voorlopig geen nieuw woningaanbod meer aan te nemen. Zo creëren we meer tijd voor onze huidige opdrachtgevers. En dat verdienen ze, want ze hebben niet voor niets voor ons kantoor gekozen en daar zijn we ze enorm dankbaar voor. De woningen die we nog aanbieden worden met veel zorg en enthousiasme behandeld, daar is nu weer wat meer tijd voor. Nieuwe aanvragen verwijzen wij met veel plezier door naar Profit Makelaardij Van Heijningen te Middelharnis, net zo’n persoonlijk kantoor als het onze, waar zaken professioneel worden aangepakt.

Uiteraard blijven de andere onderdelen van onze makelaardij actief zoals gebruikelijk:
- verkoop en verhuur bedrijfsmatig onroerend goed;
- advisering beleggers en ontwikkelaars;
- aankoopbegeleiding (wonen en bedrijfsmatig);
- taxaties;
- nieuwbouw (wonen).

KOPJE KOFFIE?
Heeft u vragen over onze keuze? Bel ons gerust of kom langs voor een kop koffie, daar is nu weer tijd voor!

 

MKF/7-8-19

 

Terug naar het overzicht