Referenties

Wat vinden klanten?

Referenties

Op deze pagina kunt u lezen wat onze klanten van ons vinden.


Hoe doen wij het?

Hoe doen wij het?

Via Facebook en Funda ontvangen we met enige regelmaat beoordelingen. Deze beoordelingen zijn onafhankelijk, eerlijk en oprecht. Klik hieronder op 'lees meer', daar vindt u de links naar de desbetreffende websites.

* Recensies Facebook

* Beoordelingen Funda

 

 

 

Familie Kraaijeveld, Staakweg 18 Dirksland

Familie Kraaijeveld, Staakweg 18 Dirksland

Om onze wens om te wonen in Ouddorp te realiseren, wilden we graag eerst ons eigen huis verkopen. Omdat we in Dirksland woonden, nodigden we D3L makelaardij als eerste uit om ons huis te taxeren. Marianne kwam langs en het contact met haar voelde direct zo prettig dat we ter plekke besloten met D3L door te gaan.

Fotograaf, teksten schrijven, woning aanprijzen, Funda, D3L site ...et voila.... na ruim 6 maanden stond er ‘verkocht’ op de posters.

Het was een leuke, spannende periode waarin we door Marianne nauwkeurig op de hoogte werden gehouden van alle roering die inherent is aan het te koop zetten van je huis.

Ook bij de aankoop van ons nieuwe huis hebben we voor de taxatie gebruik gemaakt van de deskundigheid van D3L.

Morgen wordt de koopovereenkomst getekend voor onze nieuwe woning in Ouddorp....en mooi moment, mede dankzij D3L.

Dankjewel Marianne, Terry en team voor jullie inzet, professionaliteit en de meer dan prettige samenwerking!

Ruud en Wouke Kraaijeveld-Cazander 

 

Familie Vitters, Ring 35 Dirksland

Familie Vitters, Ring 35 Dirksland

We zijn erg blij dat we voor de verkoop van onze woning voor De 3 Linden hebben gekozen. Onze woning is binnen 5 weken verkocht. Onder andere is er een duidelijke en gedetailleerde beschrijving gemaakt voor de advertentie van onze woning met mooie foto's die gemaakt zijn door een professionele fotograaf. Erg belangrijk omdat dit vaak de eerste kennismaking is met een woning.
Tijdens het verkooptraject zijn we erg goed en duidelijk op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Na de bezichtigingen werden we bijvoorbeeld gelijk gebeld en uitgebreid bijgepraat.

Onze nieuwe woning hebben we ook gekocht via De 3 Linden. Ook dit traject hebben wij als erg prettig ervaren. Bij het zoeken naar een nieuwe woning viel het ons erg op dat de advertenties van De 3 Linden erg duidelijk en compleet zijn.

Tot slot is De 3 Linden erg actief op het gebied van social media, wat erg belangrijk is in deze tijd. Op deze manier bereik je een grote doelgroep.

Voorlopig zal het niet gebeuren, maar als we ooit onze woning weer te koop gaan zetten, kiezen we zeker weer voor De 3 Linden.

 Familie Van Gulik, Spuistraat 50 Middelharnis

Familie Van Gulik, Spuistraat 50 Middelharnis

Via familie zijn we bij de Drie Linden Makelaardij terecht gekomen. De aanpak van Marianne is heel persoonlijk en er was gelijk een klik in het eerste gesprek. Alle opties werden voorgelegd zonder daarin heel sturend te zijn.
Tijdens het hele onderhandelingsproces vonden we de aanpak van Marianne heel daadkrachtig,doortastend en zakelijk zonder de eventuele koper af te schrikken.

Naast het verkoopproces hebben we ook de taxatie van ons nieuwe huis door Terry van de Drie Linden Makelaardij laten doen. Ook dat verliep zeer snel en vakkundig.

Kortom we zijn heel tevreden over het gehele proces en zullen de Drie Linden ook zeker aanbevelen aan anderen.

 Familie Smit-Sandifort, Boezemweg 6 Dirksland

Familie Smit-Sandifort, Boezemweg 6 Dirksland

Wij vernamen van een goede relatie over heel gunstige resultaten van makelaardij De Drie Linden. Inderdaad, we zijn daar zeker niet in teleurgesteld.
Binnen een jaar is de hele procedure van de verkoop van onze woning naar volle tevredenheid afgerond. Boven verwachting!

Familie Groenendijk, Vroonweg 7 Dirksland

Familie Groenendijk, Vroonweg 7 Dirksland

Als je je huis gaat verkopen dan neem je toch weer een belangrijke stap in je leven. Niet dat het voor ons vreemd is, integendeel het is voor ons de vijfde woning die we verkochten. In het verleden dus met diverse makelaars te maken gehad. We kozen dan maar een makelaar die dicht in de buurt zat of die ons wel aardig leek. Zonder in details te treden was dat achteraf eigenlijk niet zo handig.
Op het moment dat we ons huis te koop aanboden, stonden er in Dirksland ongeveer 165 woningen te koop. Bovendien zaten we in een wat hogere prijsklasse. Het was dus zaak om het deze keer goed aan te pakken. We hebben dan ook met een paar makelaars een kennismakingsgesprek gehad. Vanaf het eerste moment hadden we het positiefste gevoel bij makelaardij De 3 Linden. We hadden tot aan het einde een uitstekend contact. Marianne, die onze zaken behartigde, handelde correct en duidelijk met een gedreven inzet. Daarnaast heeft ze een luisterend oor, maar zeker ook met een goed zakelijk inzicht. Alles werd direct keurig teruggekoppeld en we werden goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken.

Wat we als zeer fijn hebben ervaren is dat ze ook naar de kopers open en eerlijk was. Niet even een huis aan iemand aansmeren, nee gewoon wijzen op de dingen zoals ze zijn.
Wat me ook opviel is dat op de dag van overdracht van de woning de kopers nogmaals in de gelegenheid werden gesteld om een laatste inspectieronde te houden.
Kortom zeer tevreden verkopers die de onderhandelingen als zeer prettig hebben ervaren. Wij zouden dan ook bij een ieder Makelaardij De 3 Linden zeker aanbevelen.

Familie Heijboer, Binnenweg 60 Melissant

Familie Heijboer, Binnenweg 60 Melissant

Bij toeval zagen we ons nieuwe huis te koop staan. Daarna gelijk contact opgenomen met De 3 Linden.
We werden vriendelijk te woord gestaan door Marianne. Een aantal dagen later konden we het huis bezichtigen en waren we verkocht.Na een korte onderhandeling was de koop van het huis een feit.
Maar ons oude huis moest natuurlijk ook nog worden verkocht. Door de goede ervaring met de koop van het huis, hebben de opdracht voor verkoop aan De 3 Linden gegeven. Op zeer korte termijn zijn er mooie foto's gemaakt en stond ons huis te koop. Het huis werd door De 3 Linden gepromoot op Social Media en binnen 3 weken was het verkocht.Voor ons staat De 3 Linden voor: professionaliteit, vriendelijkheid en klantgerichtheid!

Jan en Leonie, Molendijk 62 Melissant

Jan en Leonie, Molendijk 62 Melissant

Nadat onze woning zo'n twee jaar te koop had gestaan bij een andere makelaar waarbij de verkoop niet lekker verliep, besloten we over te stappen van makelaar. Door de professionele en frisse uitstraling viel onze keuze op De 3 Linden Makelaardij en na een kort telefoontje was een eerste afspraak snel geregeld.
Na een prettig gesprek met Marianne waren we al overtuigd geraakt dat de overstap naar De 3 Linden een goede keuze was voor ons. En zo besloten we met hun in zee te gaan. Daarna ging alles eigenlijk heel snel, binnen een paar dagen was het papierwerk geregeld en stond de fotograaf al op de stoep.

Korte tijd later stond ons huis te koop en na een aantal bezichtigingen was het binnen een maand verkocht!

Vanaf het begin hebben we heel prettig contact gehad met Marianne, die daadkrachtig en professioneel voor ons aan de slag is gegaan. Wij zijn heel blij met de verkoop van ons huis en kunnen De 3 Linden Makelaardij zeker aanbevelen aan iedereen die hun huis wil gaan verkopen!

Jan & Leonie

Familie Van der Welle, Vroonweg 12 b Dirksland

Familie Van der Welle, Vroonweg 12 b Dirksland

" Beter een goede buur(man) dan een verre vriend" zegt men wel eens. Dat klopt hoor! Onze overbuurman aan de Vroonweg kon ons wel iets vertellen over De 3 Linden. Hij had er goede ervaringen mee. Dus wij zochten ook contact met D3L toen we ons huis te koop wilden zetten.  
Marianne kwam kennismaken en tijdens dat gesprek heeft ze alles doorgesproken. Wij hadden er een goed gevoel bij en D3L was onze makelaar om het huis in de verkoop te zetten. Bij bezichtigingen koppelde Marianne altijd direct terug hoe een en ander gegaan was. Zelfs tijdens de Open Huizen route kwam ze nog even langs om te kijken of we al bezoek hadden gehad.

Tijdens de 3e dag van onze vakantie kwam ze met een bod van de aspirant-kopers. Alles ging die dag in een stroomversnelling en aan het einde van de dag was ons huis verkocht !!

We kunnen terugzien op een goede samenwerking en begeleiding en zullen De 3 Linden zeker aanbevelen bij personen die hun huis te koop willen zetten.

Wilt u meer weten?

Bel Terry
Makelaar

0187 - 60 04 25