Karin

Karin de Man /

De redder in nood

Karin werd met het makelaarsvirus besmet toen zij en haar man hun huis wilden verkopen. Ze heeft een brede ervaring in de omgang met mensen en weet als geen ander de wensen van haar klanten op een professionele wijze te vertalen. Aangezien Karin bijna 30 jaar op Goeree-Overflakkee heeft gewoond en gewerkt, kent ze de markt op ons mooie eiland goed. Een goede reden dus om Karin te vragen bij te springen als onze agenda overloopt of als wij onze batterij opladen.

Pluspunten:

Doordat Karin zeer toegankelijk is, maakt ze gemakkelijk contact met de mensen om haar heen en voelt ze haarfijn aan waar mensen behoefte aan hebben.

Werkervaring:

Heeft al meer dan 20 jaar haar eigen evenementenbureau. Daarnaast heeft ze jaren in de reiswereld en voor een olieraffinaderij gewerkt.

Opleiding:

Na de Mavo en een opleiding voor Receptioniste Informatrice aan Instituut Schoevers heeft ze diverse vakgerelateerde cursussen gevolgd.

Zij krijgt inspiratie van:

Gepassioneerde, positieve mensen. Ze maakt graag mensen blij.

Favoriete vrijetijdsbesteding

Toen haar prachtige huis met grote tuin werd verkocht en ze naar een appartement verhuisde, hield ze opeens zeeën van tijd over. Maar dit 'gat' werd razendsnel opgevuld door sport, het wandelen met haar Labradoodle Moon en 1001 andere dingen.

Aandachtspuntje:

Haar perfectionisme zit haar af en toe in de weg, hierdoor kan ze behoorlijk kritisch zijn.

Klik hier voor haar LinkedIn profiel.