Hellen

Hellen Wervers /

Breed inzetbaar
Geboren en getogen op Goeree-Overflakkee spreekt Hellen letterlijk en figuurlijk de taal van het eiland. Met haar jarenlange ervaring in klantcontact voelt Hellen haar klanten goed aan. Als secretarieel commercieel medewerker is Hellen breed inzetbaar, zowel binnen als buiten het kantoor.

Pluspunten:
Hellen is geduldig en kan goed luisteren.

Werkervaring:
Zo'n 29 jaar werkervaring in commerciële en administratieve functies waarvan 27 jaar bij de lokale Rabobank. Sinds 3 jaar tevens zelfstandig yogadocente. 

Opleiding:
Na de Havo en Meao heeft ze een groot aantal aan vakgerelateerde opleidingen gevolgd. Tevens gediplomeerd als yogadocente.

Zij krijgt inspiratie van:
Veranderingen die ze bij mensen ziet gebeuren als zij zich bewust worden van bepaalde zaken. Dat kunnen dingen in de mensen zelf zijn of in de omgeving. Vaak komt met het bewustzijn een positieve verandering op gang.

Favoriete vrijetijdsbesteding:
Natuurlijk alles wat te maken heeft met yoga, maar ook tijd doorbrengen met haar man en kinderen, gezellig bijkletsen met vriendinnen, fietsen in de mooie natuur op Goeree-Overflakkee en vakanties naar de zon zijn ook favoriet.

Aandachtspuntje:
Je kunt niet door de hele wereld aardig gevonden worden. Maar je kan het natuurlijk wel proberen ;-)


Klik hier voor haar Linked-In profiel.