Debby

Debby Lagendijk /

De spin in het web

Het assisteren van haar collega's gaat haar goed af. Alle administratieve taken rondom de verkoop van uw woning worden met zorg door deze dame uitgevoerd. Deze spin in het web zorgt er niet alleen voor dat haar collega’s worden ontzorgd, dat de telefoon altijd even vriendelijk wordt opgenomen en dat zaken op de achtergrond goed worden geregeld, maar ze is ook de gezelligheidsfactor op ons kantoor.

Pluspunten:
Vriendelijkheid
Zorgvuldigheid

Werkervaring:
In 2011 is ze als secretaresse begonnen in de wereld van de makelaardij. Tussentijds een 2-tal andere administratieve functies gehad bij twee heel verschillende bedrijven. Sinds begin 2015 is ze weer terug op haar plek bij De 3 Linden.

Opleiding:
Hoewel ze een diploma heeft voor schoonheidsspecialiste, ligt haar hart toch meer bij een administratieve functie. De laatste jaren heeft ze veel geleerd in de praktijk, vooral het werk op een afdeling personeelszaken is een goede leerschool geweest.

Ze krijgt inspiratie van:
Alles wat er om haar heen gebeurt, de ideeën komen vaak spontaan in haar op. Zo niet, dan is er altijd nog Pinterest.

Favoriete vrijetijdsbesteding:
Het snuffelen in kringloopwinkels, luisteren naar (oude) muziek , de zorg voor haar jongens en het kijken van haar favoriete series onder het genot van een overheerlijk stuk Tony Chocolonely.

Aandachtspuntje:
Werken en eten tegelijk is niet altijd een goed idee.

Klik hier voor haar LinkedIn profiel.