Zandpad 60 2
3241 GX Middelharnis

verkocht

Omschrijving

Namens Bouhuisen Groep Projectontwikkeling mogen wij u 5 schitterende appartementen aanbieden in hartje Middelharnis, op loopafstand van Albert Heijn en Hema.

Appartementengebouw Diekzigt ligt tussen het Gedempt Kanaal (noordzijde) en het Zandpad, wat evenwijdig loopt aan het Beneden Zandpad. U woont hier midden in "Middelharnis Centrum", wat de komende jaren uit dient te groeien tot hét detailhart van het eiland. Comfortabel wonen en een sfeervolle reuring om u heen. Diekzigt biedt u straks een complete woonbeleving.

Hoewel u aan het Zandpad heel centraal woont qua voorzieningen, kunt u van hieruit via de N215 ook makkelijk de andere delen van het fraaie eiland bezoeken, terwijl Rotterdam met een wereldaanbod van cultuur en bruisende horeca op drie kwartier autorijden ligt. De bussen van Connexxion 138 en 436 stoppen op het Beneden Zandpad. Dat betekent praktisch instappen voor de deur. Hartje Middelharnis en toch uitstekend bereikbaar: dat woont werelds.

Indeling

Bouwnummer 2

Begane grond:
Centrale entree met trapopgang en liften.

1e verdieping:
Appartement nummer 2 is gelegen op de 1e verdieping en beschikt over 2 slaapkamers aan de zijde van het Gedempt Kanaal. Een woonkamer met keuken én loggia ligt aan de zonnige zijde van het Zandpad. Uiteraard is er ook een badkamer aanwezig, evenals een berging. Uw auto parkeert u in de garage onder het gebouw, de parkeerplaats is bij de prijs inbegrepen.

- Woonoppervlak: ca. 125 m² plus een loggia van ca. 7,5 m²;
- Start bouw medio 2019.

Toewijzing van de appartementen geschiedt op basis van loting. U kunt op ons kantoor een informatiesetje en inschrijvingsformulier ophalen. Het formulier kan worden ingeleverd uiterlijk 5 december. De loting vindt plaats op 6 december.

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2019
Open portiek
nee

Energie

Bergruimte

Garage
parkeerkelder

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in centrum

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
125 m²

Foto's

Zandpad 60 2, Middelharnis

Locatie

Ik wil graag: