Schoolstraat 36
3241 CT Middelharnis

verkocht

Omschrijving

Op steenworp afstand van winkelcentrum D'n Diek zijn deze 2 winkelruimten + 1 bovenwoning gelegen. Alle ruimten hebben een eigen entree, meteraansluitingen en verwarmingsinstallaties waardoor het zelfstandige units betreffen.

Indeling:
No. 36a. Winkelruimte bestaande uit 2 delen (voorzijde en achterzijde) wat eventueel uitstekend te gebruiken zou zijn als kantoor-/of praktijkruimte. Aan de achterzijde is een toiletgroep en pantry aanwezig en tevens is de c.v.-ketel hier gesitueerd. Aan de achterzijde is een kleine achtertuin aanwezig. De vloeren zijn afgewerkt met een grindvloer en de plafonds met een systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen.

No. 36. Winkelruimte met aan de achterzijde een magazijn/opslagruimte, een toiletgroep en pantry.

No 34. De bovenwoning heeft een entree op de begane grond.
Eerste verdieping: overloop met toegang tot een toiletruimte. Woonkamer. Keuken. Tussenhal met toegang tot 2 slaapkamers, badkamer en stookruimte welke is voorzien van een cv-combiketel en wasmachineaansluiting. Het dakterras van ca. 40 m² is toegankelijk via de keuken. Vanaf het dakterras is middels een trap aan de achterzijde de tuin bereikbaar, waar een berging aanwezig is.

Oppervlakten:
Winkel no. 36a. ca. 102 m²
Winkel no. 36 ca. 108 m²
Bovenwoning no. 34 ca. 95 m² woonoppervlakte + 40 m² terras.

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte

Foto's

Schoolstraat 36, Middelharnis

Locatie

Ik wil graag: