Makelaar op Goeree-Overflakkee

Sinds 2008 is De 3 Linden Makelaardij werkzaam als makelaar op Goeree-Overflakkee. Hier vertegenwoordigen wij het brede woningaanbod dat Goeree-Overflakkee te bieden heeft, want naast mooie natuurgebieden is het eiland ook voorzien van een prettig leef- en woonklimaat. Wij hebben een sterk netwerk en kennen het woningaanbod als geen ander, waardoor we vraag en aanbod succesvol bij elkaar weten te brengen. We bieden ondersteuning bij het vinden van een huis, maar ook bij het verkoopproces. Of u nu een huis wilt kopen of verkopen, De 3 Linden Makelaardij is een makelaar die voor u klaar staat.

Ons advies

Wij staan als makelaar op Goeree-Overflakkee bekend als deskundig, persoonlijk en betrokken. Wij hebben kennis van zaken en zorgen dat het aankoop- of verkoopproces soepel verloopt. Ons team, bestaande uit meerdere medewerkers, neemt uw aanvraag serieus. Omdat wij actief meedenken kunnen wij u nog beter adviseren over de verschillende mogelijkheden die het eiland u te bieden heeft.

Uw huis verkopen

Het verkopen van uw woning is geen kleinigheid, dat weten we maar al te goed. Als makelaar op Goeree-Overflakkee willen wij u graag voorzien van advies op maat. Dit doen wij allereerst door met u rond de tafel te gaan zitten en uw wensen en behoeften te bespreken. Door een degelijke dossieropbouw over uw woning zorgen we dat wij alles weten om potentiële kopers juist te kunnen informeren. Wij adviseren over een reële vraagprijs en onderbouwen ons advies. Vervolgens zetten we uw woning in de markt door hier diverse media en ons netwerk voor in te schakelen. Wij houden u op de hoogte van de vorderingen en doen er alles aan het verkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Courtage

 

Hoeveel u wilt uitgeven aan een makelaar, bepaalt u zelf. Wij bieden diverse pakketten. Voor slechts € 1.450,- incl. BTW kunt u gebruik maken van het budgetpakket. Geeft u liever alles uit handen? Onze courtage start bij 1% excl. BTW/1,21% incl. BTW. 

Een huis kopen

Wanneer u een specifiek huis op het oog heeft zullen we zorgen dat u binnen korte tijd de woning kunt bezichtigen. U kunt ons bellen of mailen en wij gaan meteen aan de slag om zo snel mogelijk een bezichtiging te plannen. Heeft u nog geen specifiek huis op het oog, dan kijken we graag op basis van uw wensen of we een selectie kunnen maken van de meest geschikte dorpen, buurten en woningen. Wij vinden het belangrijk dat u alle informatie ontvangt die u nodig hebt en dat u de tijd kan nemen om deze keuze te maken. We helpen u graag door het aankoop- of verkoopproces heen, zodat u met een gerust hart een nieuwe fase in uw leven kan starten.

Ons aanbod

U kunt zelf het meest recente aanbod ook bijhouden via onze website en social media. Op de website, Facebook en Instagram ziet u ons aanbod voorbijkomen en willen we u ook een kijkje in de keuken geven over onze dagelijkse werkzaamheden en mooiste huizen.

Kunnen wij u helpen?