Makelaar in Middelharnis

Gaat u de drukke periode in van het kopen of verkopen van uw huis? Dan is het wel zo fijn om een juiste adviseur te hebben. Als je op zoek bent naar een makelaar in Middelharnis, dan staat De 3 Linden Makelaardij zeker voor u klaar.

Over De 3 Linden Makelaardij

Al sinds 2008 is De 3 Linden werkzaam in Middelharnis en omstreken. Wij kennen de cultuur, de inwoners en het woningaanbod van deze centrale kern op Goeree-Overflakkee. Middelharnis en Sommelsdijk worden vaak in één adem genoemd omdat de dorpen aan elkaar verbonden zijn. Middelharnis is een dorp dat gestaag uitbreidt. Naast de nieuwbouw op onder andere de Westplaat beschikt Middelharnis/Sommelsdijk over historische kernen en kindvriendelijke woonerven. Wij zijn als makelaar actief om kopers en kopers te ondersteunen en te adviseren bij de koop of verkoop van hun woning.

Huis kopen in Middelharnis

De 3 Linden is actief op meerdere dorpen op Goeree-Overflakkee. Als makelaar in Middelharnis, Dirksland, Sommelsdijk, Stellendam, Nieuwe-Tonge en Oude-Tonge zijn wij gespecialiseerd in de huizenmarkt op Goeree-Overflakkee. Wij weten goed hoe het huizenaanbod er op het eiland uitziet. Dit heeft als voordeel dat we u woningen kunnen voorstellen die het beste bij u passen.

Huis verkopen in Middelharnis

Een voordeel van een makelaar in Middelharnis is dat wij weten welke potentiële kopers er lokaal ‘in de markt’ zijn die mogelijk uw woning willen kopen. Daardoor kunnen wij u helpen met het vinden van geschikte kandidaten. Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw huis dan is een waardebepaling een essentiële stap in het proces. Wij weten als geen ander dat het belangrijk is dat uw huis op waarde geschat wordt, daarom starten wij met een gratis waardebepaling. U weet waar u aan toe bent voor het te koop zetten van uw huis. Natuurlijk willen we u daarna ook graag helpen met het verkoopklaar maken van uw huis en het selecteren van de beste koper. Hier kunt u de gratis waardebepaling aanvragen.

Courtage

Hoeveel u wilt uitgeven aan een makelaar, bepaalt u zelf. Wij bieden diverse pakketten. Voor slechts € 1.450,- incl. BTW kunt u gebruik maken van het budgetpakket. Geeft u liever alles uit handen? Onze courtage start bij 1% excl. BTW/1,21% incl. BTW. 

Ons aanbod

Bent u juist geïnteresseerd in het kopen van een huis in Middelharnis en omstreken, bekijk dan zeker eens ons aanbod. Hier staan de meest recente huizen te koop. Wanneer u een huis ziet dat u interessant lijkt, dan plannen we graag een bezichtiging in. Weet u juist nog helemaal niet naar wat voor soort huis u zoekt, dan nodigen we u uit voor een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we samen ontdekken hoe uw droomhuis op Goeree-Overflakkee eruitziet.

Over Goeree-Overflakkee

Bent u op zoek naar een huis, maar weet u nog niet zeker of Goeree-Overflakkee bij u en uw toekomstplannen past? Naast de huizenmarkt weten we ook veel over het eiland zelf. We vinden het erg leuk om u kennis te laten maken met de verschillende dorpen en u meer kennis te geven over de voordelen van het eiland. Het belangrijkste voor ons is dat u zeker bent van uw keuze. Niet alleen over uw huis, maar ook over het dorp en het eiland. Neem daarom zeker contact met ons op zodat we u een passend advies kunnen geven.

Kunnen wij u helpen?