Huis verkopen op Goeree-Overflakkee

Wilt u uw huis verkopen op Goeree-Overflakkee dan bent u bij De 3 Linden Makelaardij aan het juiste adres. Uw huidige woning verkopen is een spannend proces. De plek die voor een bepaalde periode uw thuis is geweest, gaat u overdragen aan een nieuwe bewoner. Het is logisch dat u wilt dat het verkoopproces soepel verloopt en dat u graag een reëel bod voor uw woning ontvangt. Daar werken wij graag aan mee. De eerste stap voor een huis verkopen op Goeree-Overflakkee is het in de arm nemen van een betrouwbare en betrokken makelaar. De 3 Linden Makelaardij is zo’n partij.

Uw woning

Uw verhalen over het huis zijn goud waard. Door met u in gesprek te gaan leren we het huis door en door kennen en kunnen we het koppelen aan de behoeften en wensen van andere kopers. Verhalen vertellen brengt het huis tot leven en het geeft de kopers een beleving van hoe het zou zijn om in het huis te wonen. We bekijken daarom graag eerst met u het huis om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Alleen op die manier kunnen we uw huis op waarde schatten en op waarde verkopen!

Onze aanpak

Als we onze ogen de kost hebben gegeven en de belangrijkste aspecten van uw huis in kaart hebben gebracht maken we een profiel van uw woning. We kijken hoe we uw huis zo goed mogelijk op de markt kunnen brengen en welke kopers mogelijk geïnteresseerd zijn. We helpen u met de benodigde stappen om een potentiële koper voor uw huis te vinden. We zetten hiertoe ons netwerk, onze website, Funda, social media en marketingacties in. Zowel u als wij zijn gebaat bij een snelle doorlooptijd, een belangrijke reden waarom wij actief de markt benaderen en een groot publiek willen bereiken.

Hulp bij de verkoop

Het verkopen van uw huis en het kopen van een nieuw huis kan een stressvolle periode zijn. Er zijn veel zaken die u moet regelen voor beide huizen en u wilt dat dit allemaal goed verloopt. Het oude huis wilt u op een prettige manier verlaten en uw nieuwe huis met een gerust hart betreden. Wij staan voor u klaar om een aantal van deze zorgen weg te nemen. U hoeft ons maar te bellen en we gaan voor u aan de slag. Technische details, onzekerheden over het proces, vragen over een ideale vraagprijs, wij geven u graag antwoord en advies. Wanneer het verkopen van uw huis goed verloopt, koopt u een nieuw huis met een fijner gevoel.

Courtage

Hoeveel u wilt uitgeven aan een makelaar, bepaalt u zelf. Wij bieden diverse pakketten. Voor slechts € 1.450,- incl. BTW kunt u gebruik maken van het budgetpakket. Geeft u liever alles uit handen? Onze courtage start bij 1% excl. BTW/1,21% incl. BTW. 

Met een gerust hart

Uw huis verkopen op Goeree-Overflakkee willen wij zo goed mogelijk ondersteunen. We helpen u door het hele proces heen zodat u geen essentiële stappen mist. We hopen dat u op deze manier uw huis met een gerust hart achter kan laten om uw volgende thuis te betreden. Neem gerust contact met ons op om over de verkoop van uw woning te praten.

Kunnen wij u helpen?