Aankoopmakelaar

Waarom een aankoopmakelaar?

Iedereen kan een huis kopen. Vergelijk het maar met zwemmen. Iedereen kan het. Toch zul je tijdens een wedstrijdje 100 meter vrije slag waarschijnlijk niet winnen van Pieter van den Hoogenband. Het kopen van een huis kun je daar een beetje mee vergelijken. Je kunt heel goed zelf onderhandelen. Maar win je het van een prof? Onze makelaar heeft al duizenden keren een huis verkocht/aangekocht en is daar heel bedreven in. Een prof dus. Daardoor levert het inschakelen van onze aankoopmakelaar jou altijd meer op dan het kost.

Streepje voor

Samen met een aankoopmakelaar sta je sterker in het aankoopproces en heb je een streepje voor op andere kapers op de kust. De verkopende partij weet namelijk dat je serieuze interesse hebt en onderhandelt graag met een aankoopmakelaar.  

Koop geen kat in de zak

Als je het ‘juiste gevoel’ krijgt bij het bekijken van ‘dé droomwoning’ dan is het heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseer je dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimale resultaat behalen voor zijn klant. Neem je eigen aankoopmakelaar mee om je goed te laten adviseren. Zo ben je er zeker van dat je geen kat in de zak koopt.

Wat doen we voor je?

  • de begeleiding van de bezichtiging;
  • onderzoek en advisering over de bouwkundige staat, de onderhoudsconditie, de prijsstelling en de reële aankoopwaarde, de ligging en de (on)mogelijkheden m.b.t. verbouwing en uitbreiding;
  • onderzoek en advisering over de omgevingsfactoren zoals het bestemmingsplan en de bodemgesteldheid;
  • onderzoek en advisering over de juridische en financiële aspecten van het object;
  • het bespreken en uitvoeren van een onderhandelingsstrategie;
  • de controle op de koopakte en alle bijbehorende van belang zijnde documenten;
  • het uitvoeren van een inspectie voorafgaand aan de overdracht;
  • begeleiding bij de notariële overdracht van de woning;
  • nazorg als je nog hulp of advies nodig hebt.

Werkgebied

Wij kunnen je op heel Goeree-Overflakkee helpen bij de aankoop van jouw droomhuis. Hieronder vallen de plaatsen Middelharnis, Sommelsdijk, Dirksland, Melissant, Herkingen, Nieuwe-Tonge, Oude-Tonge, Ooltgensplaat, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen, Den Bommel, Stellendam, Ouddorp en Goedereede.

Meer weten?

Heb je vragen over aankoopbegeleiding  of wil je meer informatie ontvangen? Vul dan hier je gegevens in, of bel tijdens kantooruren en vraag naar Marianne.

Kunnen wij u helpen?