Blog

Wat doen wij?

Wat gebeurt er achter de schermen?

Onze spin in het web Debby heeft u vast wel eens gesproken. Zij beantwoordt de telefoon als u ons kantoor belt...

Debby zorgt ervoor dat alle dossiers op orde zijn, plant afspraken in, beheert onze mailbox, maakt brochures, verzorgt de facturatie en is vooral onze rechterhand. Hieronder een beknopt verslag van een van haar werkdagen. 

"Vandaag is het dinsdag, de start van mijn werkweek. Ik werk dinsdag tot en met vrijdag. Het is gelukkig mooi weer, dus spring ik op mijn fiets om naar kantoor te gaan. De vlaggen staan al buiten en de lichten zijn aan, dat wil dus zeggen dat er al iemand op kantoor is.

Aangezien mijn bureau vol ligt met dossiers, documenten enz. zal het vast een drukke dag gaan worden. Na het opstarten van mijn computer en het openen van mijn agenda, zie ik dat ik het niet mis had. Druk, druk, druk. Dat wordt flink doorwerken vandaag.

Maakt u een afspraak voor een bezichtiging, dan zorg ik ervoor dat de verkoper daarvan op de hoogte is en dat u een bevestiging krijgt. Er staan genoeg bezichtigingen gepland dus er is werk aan de winkel. Ook hebben we er weer een nieuwe verkoopopdracht bij gekregen. Voordat een woning in de verkoop komt, moet de eigenaar/verkoper een aantal documenten invullen. Mijn taak is ervoor te zorgen dat deze documenten zo snel mogelijk bij de verkoper in de mailbox komen. Aangezien we er vorige week meerdere nieuwe opdrachten bij hebben gekregen en ik daarvan de documenten al retour heb mogen ontvangen, ligt er een flinke stapel dossiers om bij te werken. Scannen, printen, opvragen van “vergeten” documenten en niet te vergeten; dit allemaal AVG-proof verwerken. De brochure maken die we kijkers toesturen, behoort ook tot mijn taken. 

Net als ik een courtagenota aan het maken ben, bedenk ik me dat er zometeen bezoek komt. Dit zijn de kopers van een van de garageboxen van het nieuwe project GoereeBox Middelharnis. De koopakte is door mij gemaakt. Snel zorgen dat de koffie en thee klaar staat. 

Als Marianne aan het telefoneren is en Terry in bespreking is met de eerder genoemde kopers, zit mijn werkdag er op. De computer afsluiten dus en alle dossiers opbergen zodat ik er morgen verder mee aan de slag kan gaan. Morgen weer een drukke dag!"

DL/15-11-18

Terug naar het overzicht