Blog

Wat doen wij?

Tuinkalender november

Als uw huis te koop staat, wilt u dat alles er spik en span uitziet voor kijkers. Ramen worden gezeemd, er gaat nog een likje verf over de kozijnen, maar denkt u ook aan uw tuin? Dat is vaak het eerste aangezicht!

Gamma biedt een handige hulp bij de klusjes in de tuin: een tuinkalender. Een overzicht met welke werkzaamheden u in welke maand moet verrichten. 

In de maand november heeft het gazon nog steeds aandacht nodig. Gras heeft licht nodig, dus hark het regelmatig zodat het niet bedekt wordt door afvallend blad. Steek de kanten recht af, zodat het gazon strak de winter in gaat.

Voorjaarsbollen kunnen in deze maand worden gepland. Geef uw terras extra sfeer met grote potten met winterviooltjes en groenblijvende planten.

En vergeet niet uw buitenkraantje af te tappen! 

Komen er mensen kijken? Leg dan de tuinkussens toch maar even op de tuinset. Geeft een fleurig beeld. Denkt u ook aan de deurmat bij de achterdeur zodat kijkers uw parketvloer niet vies maken nadat ze in de tuin hebben gekeken?

Kijk voor meer handige tips op de website van Gamma: https://www.gamma.nl/klusadvies/tuin/keuzehulp-en-advies/tuinkalender/november

Bron: Gamma

MKF/7-11-18

 

 

 

Terug naar het overzicht