Blog

Wat doen wij?

Spraakgebrek

Een dag dat ze beloofd hebben dat het mooi weer gaat worden...

Daar merk ik, als ik door de mist fiets, helaas nog helemaal niets van. Gelukkig is het maar een paar minuten fietsen van huis naar kantoor en kan ik lekker opwarmen binnen bij de kachel met een kop thee.

Een dag dat de agenda zo vol staat dat je niet weet waar je moet beginnen. Een dag zoals alle andere dagen dus. Van het maken van brochures, het verwerken van de mail, het voorbereiden van taxaties, het maken van nota’s en informatie doorsturen naar geinteresseerden over Goereebox (sorry, alles is ondertussen verkocht) en het nieuwe project Geuzenbox (gelijk even reclame maken natuurlijk).

Een dag dat de telefoon vaak gaat en je slecht uit je woorden komt. Dat je “De 3 Linden makelaardij” niet eens fatsoenlijk uit je mond kan laten komen en dat terwijl juist jij de telefoon moet beantwoorden. Dat je nog extra hard gaat nadenken als de telefoon gaat… o jee en nu. Dan gaat het juist mis natuurlijk. De D D D Dlie Linden Makelaardij goedemorgen met (nee, ik noem geen namen i.v.m. pesterijen in de toekomst). Als de beller aan de andere kant dan hard moet lachen dan is het ijs gelukkig snel gebroken. Ach ja, hebben we niet allemaal wel eens zo’n dag (zeg asjeblieft ja)? 

Een dag dat uiteindelijk toch de zon gaat schijnen als je werkdag er bijna op zit en je lekker weekend kan gaan vieren.

Aan anoniem teamlid

Terug naar het overzicht