Blog

Wat doen wij?

Lunch @ work

Hoe leuk is het dat als je pas begint in je nieuwe baan, je te horen krijgt, dat de lunch elke dag verzorgd wordt!

Manlief helemaal gelukkig, want die hoeft voortaan geen boterhammen meer te smeren. Met zo’n boodschap kun je natuurlijk wel thuiskomen!

 

Voor dag en dauw staat Marianne of Terry bij de plaatselijke bakker om vers brood te halen om onze buikjes te vullen tussen de middag. Natuurlijk dekken we de tafel met vrolijk gekleurde placemats en gaan we er gezellig voor zitten. 

 

Aan keuze geen gebrek. Zomaar een greep uit het assortiment; verschillende kaassoorten, salades, pindakaas, hagelslag, chocopasta en ga zo maar door. Marianne en Terry zijn nogal deftig en eten met mes en vork, maar deze rasechte Flakkeese dame eet natuurlijk gewoon haar boterhammen met haar handjes.

 

Nog een leuk detail, nee ik noem geen namen, een van de makelaars kan echt niet tegen half overgebleven plakjes kaas en halve boterhammen die terug gestopt worden in het zakje. Wel leuk om te weten als je eens een plaagactie uit wilt voeren…

 

Na de lunch zijn we dan weer helemaal bijgetankt om vol energie er weer tegenaan te gaan om al onze klanten gelukkig te maken.

 

Hellen

 

 

Terug naar het overzicht