Blog

Wat doen wij?

En wat doe jij dan nu?

Het nieuws dat we zijn gestopt met het aannemen van nieuw aanbod bestaande woningen sijpelt langzaam overal door.

Sommige mensen zijn verbaasd, sommigen totaal niet maar de meeste mensen vinden het ontzettend jammer, wat ons natuurlijk goed doet.

Ik krijg nu met enige regelmaat de vraag wat ik dan wel de hele dag doe, nu we geen nieuw woningaanbod meer aannemen. De ramen zemen? Eindeloze wandelingen maken met de hond? Met mijn vriendinnen een dagje winkelen of onze nagels laten doen? Was het maar waar!

De reden dat we zijn gestopt met een onderdeel van onze makelaardij is dat we het zo enorm druk hadden, werkweken van 60 uur waren de normaalste zaak van de wereld. We hoopten door deze beslissing wat meer vrije tijd te krijgen, gewoon eens een avondje tv te kunnen kijken of een dagje weg tijdens het weekend. Zo ver is het echter nog lang niet. Omdat onze Debby, die al vanaf het begin bij De 3 Linden Makelaardij betrokken was, een andere uitdaging is aangegaan (ze werkt nu bij 19Toen, haar grote passie was altijd al retro en vintage), kregen Terry en ik juist een berg extra werk. We dachten ‘dat doen we er wel even bij’ maar dát hadden we een beetje onderschat. Jeetje, wat heeft die lieverd altijd bergen werk verzet!

Maar goed. Wat Terry doet is iedereen wel duidelijk; taxaties van bedrijven en woningen en verkoop en verhuur van bedrijfsmatig vastgoed. Maar wat doe ik dan nu wel? Nou, dat zal ik vertellen. Ik hou me bezig met de verkoop van een aantal nieuwbouwprojecten (momenteel 4 2/1-kappers, 24 appartementen, 32 garageboxen en een interessant project in ontwikkeling), ik begeleid veel aankopen van woningen (ontzettend leuk en dankbaar werk!), de bestaande bouw die nog niet is verkocht, ik regel de marketing, de financiële administratie, de op handen zijnde verhuizing van ons kantoor, het officemanagement etc. etc. Een nog steeds méér dan dagvullende taak en nog steeds een werkweek van meer dan 40 uur. En dan moet tussendoor natuurlijk onze waakhond ook nog even een wandeling. Maar, ik doe het allemaal met heel veel passie en plezier! 

Zo, dat misverstand is uit de wereld geholpen. U hoeft dus niet ongerust te zijn dat ik me verveel. 

Ik zal in een volgend blog eens vertellen wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van nieuwbouw, een zeer interessant proces!

 

- Marianne, 03.02.2020 - 

Terug naar het overzicht